Update: Behandelingen tijdens Corona (COVID-19) 20-04-2020

Behandelingen osteopathie bij acute klachten.

Met ingang van 16 april j.l. is het in de osteopathiepraktijk weer toegestaan om patiënten met acute klachten te behandelen. Daarbij moet vooraf in overweging genomen worden dat deze klachten niet verbeteren met rust, gedoseerd bewegen of tijdelijke pijnmedicatie en/of zonder behandeling zover achteruit kunnen gaan dat er blijvend schade kan ontstaan.
Daarnaast maken wij een uitzondering voor mensen in vitale beroepen. Als hun klachten, acuut of niet, ertoe kunnen leiden dat beroepsuitoefening in gevaar komt is het mogelijk om direct een afspraak te maken.

Uiteraard nemen wij de veiligheidseisen serieus en daarom vragen wij u het volgende.
Heeft u last van de volgende verschijnselen:

Neusverkoudheid
Hoesten
Kuchen
loopneus
Keelpijn
Verhoging (= tot 38 grad.) of koorts
Kortademigheid
Hoofdpijn
Branderige ogen
Reuk- en of smaakverlies
Sinds kort vermoeidheid
Grieperig gevoel of last van diarrhee

Of heeft u recentelijk huiselijk contact gehad met Coronapatiënten, mensen met bovengenoemde klachten of bent u zelf besmet geweest met Covid-19

Bespreek dit dan vooraf telefonisch met uw huisarts of GGD.

Om de kans op overdracht van het virus te minimaliseren dragen wij tijdens de behandeling een mondkapje. Wij schudden geen handen en zullen voor u de deur openen en sluiten. Tevens is er desinfecterende handgel aanwezig om uw handen te reinigen. 

Na het reinigen van de handen vragen wij u geen stoelen, leuningen, tijdschriften of telefoons aan te pakken!
Komt u zoveel mogelijk op de afgesproken tijd binnen zodat u niet te lang in de wachtkamer hoeft te verblijven en neemt u uw eigen badhanddoek mee.

Afspraken mogen in verband met de huidige omstandigheden bij het veranderen van de gezondheidstoestand ook binnen 24 uur voor aanvang kosteloos worden afgezegd.